Voldoet jouw website aan de WCAG criteria?

Ontvang direct inzicht in de toegankelijkheid van je webpagina. Vul het adres in van je webpagina in en ontvang een automatische beoordeling. Maak je website toegankelijker voor iedereen. Begin nu de scan.

Het is niet mogelijk om binnen 24 uur meer dan één url te analyseren.

Hoe het werkt:

Automatische analyse

Onze automatische analyse bekijkt zowel de webpagina als elk afzonderlijk element om eventuele toegankelijkheidsproblemen op te sporen.

Grondige beoordeling

Dankzij de scan krijg je een grondig overzicht van de toegankelijkheid van je webpagina. We controleren verschillende elementen om je diepgaand inzicht te bieden.

Gedetailleerd rapport

Ontvang een uitgebreid rapport met de sterke en zwakke punten van jouw webpagina, waarbij we toetsen op naleving van de WCAG 2.1 A en AA criteria.

Geschikte aanbevelingen

Implementeer onze deskundige aanbevelingen om barrières te verwijderen en de gebruikerservaring te verbeteren.

De voordelen

  • Verhoog de gebruikerservaring: Verbeter de bruikbaarheid voor alle gebruikers, inclusief mensen met een beperking, door je website toegankelijk en inclusief te maken.

  • Vergroot de zichtbaarheid: Verbeter de prestaties van je website in zoekmachines en trek een breder publiek aan door te voldoen aan de normen voor digitale toegankelijkheid.

  • Bouw vertrouwen en geloofwaardigheid op: Toon je toewijding aan inclusiviteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en bouw vertrouwen op bij bezoekers en potentiële klanten.