Homepage Diensten Quickscan: WCAG 2.1 A en AA

Quickscan: WCAG 2.1 A en AA

Wil je snel en moeiteloos inzicht krijgen in de toegankelijkheidskwesties van jouw website? Dan is onze Quickscan precies wat je nodig hebt.

Quick scan WCAG 2.1. A en AA

Snel en duidelijk

Met de Quick scan bieden wij je inzicht in de 5 belangrijkste pagina's van jouw website. Tijdens de Quick scan voeren we gedeeltelijke beoordelingen uit op basis van de WCAG 2.1 criteria, en vervolgens ontvang je praktische tips om de toegankelijkheid te verbeteren. Denk hierbij aan alternatieve tekst voor afbeeldingen, de opmaak van koppen en contrastproblemen. De Quick scan geeft je snel een idee van jouw huidige toegankelijkheidsniveau, en na afloop kun je direct aan de slag met verbeteringen.

Wat je ontvangt:

  1. Een digitaal inspectierapport in .pdf-formaat met onze bevindingen.*
  2. Gedetailleerde uitleg over de resultaten.
  3. E-mailsupport

Een goed begin met digitale toegankelijkheid

Onze Quick scan wordt vaak gebruikt als de eerste stap op weg naar digitale toegankelijkheid. Als je al bezig bent met het streven naar digitale toegankelijkheid, dan is een volledig toegankelijkheidsonderzoek wellicht geschikter voor jou.*Een Quick scan is voornamelijk bedoeld om snel inzichtelijk te krijgen wat de aandachtspunten zijn voor jouw webapplicatie. Deze kunnen niet worden gebruikt voor publicatie in het toegankelijkheidsregister.

Offerte aanvragen of eerst een adviesgeprek?

Vul onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.