Homepage Diensten Optimaal digitaal

Verbeter spelenderwijs je (online) dienstverlening

Het Optimaal Digitaal Spel is een handig instrument om je (online) dienstverlening te verbeteren. Het is een workshop in spelvorm.

Verbeter spelenderwijs je (online) dienstverlening

Het Optimaal Digitaal Spel begint met een duidelijk doel dat je zelf bepaalt en eindigt met concrete acties waar je de volgende dag mee aan de slag kan. De essentie van het spel is dat je keuzes maakt. Vervolgens moet je anderen overtuigen van het belang van die keuze máár je moet je ook verdiepen in de keuzes van je collega’s. Alles draait om discussie met elkaar.

Snel tot de kern

De ervaring is dat je samen verrassend snel doordringt tot de kern op een actieve en positieve manier. Je krijgt inzicht in wat je collega belangrijk vindt en er ontstaat bereidheid om elkaar te helpen.

Samen aan de slag

Je speelt het spel in ongeveer 2 uur. Dat kan met elkaar om de tafel, maar het kan ook online. Het spel wordt gespeeld met de Optimaal Digitaal tipkaarten. De tips op die kaarten zijn gebaseerd op onderzoek en interviews met professionals binnen en buiten de overheid die al stappen hebben gezet in het verbeteren van hun dienstverlening.

Nog meer winst

Het spel is bedacht om je (online) dienstverlening te verbeteren. Maar het werkt ook goed om bewustwording te creëren, kennis over te dragen en het optimaliseren van de samenwerking.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Vul onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.