Homepage Diensten Deelonderzoek: WCAG 2.1 A en AA

Deelonderzoek: WCAG 2.1 A en AA

Gericht inzicht: Ons deelonderzoek voor WCAG 2.1 A en AA biedt gefocuste verbeteringen en meer inzicht voor een inclusieve digitale ervaring.

Deelonderzoek van technische en inhoudelijke elementen

Verantwoordelijkheid

Deelonderzoeken verdelen verantwoordelijkheden op een handige manier. Dit kan vooral voordelig zijn in situaties waarin meerdere websites dezelfde technologie delen of wanneer je vertrouwt op een systeem dat recentelijk door de leverancier is gecontroleerd op toegankelijkheid.

WCAG deelinspecties

Bij een deelinspectie onderzoeken we een selectie van de belangrijke succesfactoren van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Onze focus ligt voornamelijk op het identificeren van mogelijke toegankelijkheidskwesties met betrekking tot het deel wat wordt onderzocht. Een deelonderzoek kan specifiek gericht zijn op de inhoud van je site, waarbij je de kwaliteit en effectiviteit van je content onder de loep neemt. Aan de andere kant kan het zich concentreren op de technische aspecten van je site, waarbij de prestaties en functionaliteit van het systeem worden geanalyseerd.

Wat je ontvangt:

  1. Een officieel digitaal inspectierapport in .pdf-formaat met bevindingen.
  2. Gedetailleerde uitleg over de resultaten.
  3. E-mailsupport

Ben je leverancier?

Als je de leverancier bent van een platform of applicatie, raden we je aan om een uitgebreide audit te overwegen, bijvoorbeeld op een demoversie van het product. Op die manier kun je er zeker van zijn dat er niets over het hoofd wordt gezien. Je eindklant kan deze audit vervolgens gebruiken als basis en deze aanvullen met een contentanalyse. Hierdoor ben je verzekerd van een grondige evaluatie.

Offerte aanvragen of eerst een adviesgesprek?

Vul onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.