Homepage Diensten Awareness sessie digitale toegankelijkheid

Awareness sessie digitale toegankelijkheid

Dit is de grondlegger van je kennis over digitale toegankelijkheid. We gaan in op de vereisten, mogelijkheden en de kansen. Na deze workshop ben je je volledig bewust van waarom jouw website digitaal toegankelijk moet zijn en wat een digitaal toegankelijke website voor jouw bedrijf betekent.

Voor wie?

Deze sessie is ideaal voor iedereen die betrokken is bij het ontwerpen, ontwikkelen, beheren of beoordelen van websites en mobiele apps. Of je nu een webontwikkelaar, ontwerper, contentmanager, projectmanager of besluitvormer bent, deze sessie biedt waardevolle inzichten die je in staat stellen digitale toegankelijkheid te integreren in jouw werk en in je organisatie.

Inhoud sessie

Deze sessie is bedoeld om jou en je collega's bewust te maken van de mogelijkheden die digitaal toegankelijke websites en apps bieden. Je krijgt informatie over o.a. het volgende:

  • Presentatie over digitale toegankelijkheid, wet- en regelgeving, toegankelijkheidsregister en de WCAG richtlijnen
  • Praktische tips om aan de te slag te gaan met je eigen website

Resultaat

  • Je bent je volledig bewust van hoe mensen met een beperking internet en apps gebruiken.
  • Je weet hoe belangrijk het is om digitaal toegankelijke websites en apps te hebben voor al je bezoekers.
  • Je hebt praktische tips en de informatie om zelf aan de slag te gaan met digitale toegankelijkheid.

Duur sessie

1 ,5 uur

Kosten

De kosten voor deelname aan deze sessie zijn transparant en betaalbaar. Neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen en eventuele groepskortingen. We willen digitale toegankelijkheid toegankelijk maken voor iedereen, dus we streven ernaar om de kosten redelijk te houden.

Locatie

Onze workshops worden zowel in persoon als online aangeboden, zodat je de mogelijkheid hebt om deel te nemen op een manier die het beste bij jou past. Als je persoonlijk wilt deelnemen, zullen we de locatie en reisinformatie verstrekken. Voor online deelnemers zullen we zorgen voor een virtuele omgeving.

Handig om te weten

  • Aantal deelnemers in overleg
  • De sessie is online, bij ons op kantoor of incompany

Ik wil graag meer informatie ontvangen